Om oss

DCL – ett arbetsintegrerat socialt företag är ett legoföretag med inriktning på paketering, etikettering, logistik och distributions lösningar B2B.

Vi erbjuder våra tjänster till dig som är företagare och söker en professionell samarbetspartner och framförallt anser det viktigt att hjälpa människor som har det svårt att komma in på arbetsmarknaden.

Våra anställda, medarbetare och deltagare är människor som av olika anledningar står långt från arbetsmarknaden och kommer till oss för arbetsträning, arbetspraktik, arbetsrehabilitering, LSS och ger de som vill en ny chans tillbaka i arbetslivet.

Hos oss erbjuds du som deltagare en möjlighet att komma tillbaka till arbetslivet utifrån dina egna förutsättningar. Hos oss blir du en del i en ny gemenskap och får möjlighet att börja bygga din nya verklighet och känslan av ett sammanhang.

När du väljer DCL väljer du också livet, du väljer att vara en god arbetskamrat och hos oss skrattar vi med varandra inte åt varandra och du bidrar till en attraktiv arbetsmiljö och gemenskap.

DCL välkomnar gammal som ung, svensk som nysvensk och på DCL respekterar vi varandra för de vi är oavsett kön, sexuell läggning, nationalitet, funktionsförmåga,religion eller politisk åsikt.

Vårt arbete fokuserar på integration.